Extra 10% έκπωση με τραπεζική κατάθεση
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο FIBES (εφεξής «Η εταιρεία»), σας καλωσορίζει και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα fibes.gr μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα της και να πραγματοποιείτε εξ’ αποστάσεως τη διαδικτυακή παραγγελία σας. Το e-shop αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΚΟΡΟΚΥΘΑΚΗ ΑΕΒΕΕ» και τον διακριτικό τίτλο «FIBES», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Κ. Παλαμά 16, ΑΦΜ 099775212 ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, με αριθμό ΓΕΜΗ 058470404000, αρ. τηλ. 2310526631, ηλεκτρονική διεύθυνση info@fibes.gr . Η πώληση των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνεται στα πλαίσια λιανικής πώλησης και μόνο από φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία διαθέτουν την δικαιοπρακτική ικανότητα προς σύναψη αγοράς. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την ολοκλήρωση αγοραπωλησίας σε πρόσωπο που δεν έχει την ικανότητα για αγορά.

Οι παρόντες όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, έπειτα και από την συμμόρφωση της εταιρείας μας με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016. Οι όροι καλύπτουν τόσο τις παραγγελίες από το eshop όσο και τις τηλεφωνικές παραγγελίες ή τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο χρήστης που επισκέπτεται το διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους ενώ αναγνωρίζει παράλληλα ότι οποιαδήποτε αγοραπωλησία γίνεται στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του Π.Δ.131/2003, η εταιρεία σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

1. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανήκει στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «FIBES» AΦΟΙ ΚΟΡΟΚΥΘΑΚΗ AEΒΕΕ. Διεύθυνση της εταιρείας: Κωστή Παλαμά 16, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54630 E-mail Επικοινωνίας: info@fibes.gr Τηλ. Παραγγελιών: 2310526631

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας (eshop) και η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτού καθορίζονται και διέπονται από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα fibes.gr , διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους, κανόνες, δηλώσεις και προϋποθέσεις καθώς και την πολιτική προστασίας, καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα fibes.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και αποδοχή τους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας fibes.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες/χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης, η δε ημερομηνία τροποποίησής τους αναγράφεται στο αντίστοιχο τμήμα που τροποποιείται. Η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες μέσω του αντίστοιχου τμήματος της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, που διενεργούνται μέσω αυτής είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της κείμενης ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, οι οποίες αφορούν στην προστασία των συναλλαγών και του καταναλωτή στα πλαίσια του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση). Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H εταιρεία δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, όσο και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Προς διευκόλυνση της αναζήτησής των προϊόντων μας, η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει κάποιες υποενότητες ανά κατηγορίες προϊόντων, που μπορείτε να αγοράσετε ή κατηγορία των προσφορών της εταιρείας μας καθώς και ένα οδηγό βοήθειας για την ανεύρεση του σωστού μεγέθους για κάθε κατηγορία προϊόντων. Οι υποενότητες και τα εργαλεία αναζήτησης τίθενται αποκλειστικά για τη διευκόλυνσή σας στην πλοήγησή σας στο e-shop και στην αναζήτηση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τυχόν επιπλέον κριτήρια ή άλλες παραμέτρους, που έχουν την δυνατότητα να καθορίζουν την επιλογή σας ή να δημιουργούν το προφίλ σας ως καταναλωτή. Η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει απέναντί σας ή σε οποιονδήποτε τρίτο, σχετικά με τα αυτοματοποιημένα αποτελέσματα, τα οποία εξάγονται από τη χρήση των προαναφερθέντων εργαλείων.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει φόρμα δημιουργίας λογαριασμού στο e-shop μας για τις αγορές σας από το e-shop, έτσι ώστε με όνομα χρήστη και κωδικό εισόδου να μπορείτε να μπαίνετε στο δικό σας προσωπικό λογαριασμό για να λαμβάνετε γνώση για τα νέα μας και τις ειδικές προσφορές από το κατάστημά μας. Δεν είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού για τις αγορές σας καθώς υπάρχει και ειδική φόρμα για αγορά χωρίς εγγραφή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη μεταβαίνετε στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πατάτε το εικονίδιο με την κλειδαριά και στη συνέχεια στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι με ένδειξη Login, όπου σας ζητείται να αναγράψετε το e- mail σας και ένα κωδικό πρόσβασης – password. Με την υποβολή των στοιχείων σας στη φόρμα εγγραφής στον προσωπικό σας λογαριασμό καλείστε να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους παρόντες Όρους Χρήσης και Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου του e-shop πατώντας στο αντίστοιχο εικονίδιο και πατώντας στο κουμπί «Αποδέχομαι». Στη συνέχεια εξουσιοδοτημένος υπάλληλος του καταστήματός μας επικοινωνεί τηλεφωνικά μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και την παροχή διευκρινήσεων. Στο ίδιο πλαίσιο σας δίνεται η δυνατότητα εισόδου μέσω των κωδικών Facebook ή των κωδικών Google. Οποιαδήποτε στοιχεία μας γνωστοποιείτε εσείς είτε μέσω του λογαριασμού σας είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή της ολοκλήρωσης της αγοράς σας εγγυάστε ότι είναι απολύτως ορθά, αληθή και ακριβή και ότι μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε. Τα στοιχεία σας αυτά αποθηκεύονται σε ασφαλές αρχείο στην ιστοσελίδα μας. Τα δικαιώματά σας για τα προσωπικά σας στοιχεία εμπεριέχονται και αυτά στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου. Έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας οποτεδήποτε, ωστόσο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην λαμβάνετε την ενημέρωση για τις ειδικές προσφορές από το κατάστημά μας.

4. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Πατώντας επάνω στην εικόνα του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε εμφανίζεται η τιμή, το χρώμα και το μέγεθος του προϊόντος. Έπειτα πατάτε επάνω στο κουμπί «ΑΓΟΡΑ». Στη συνέχεια το προϊόν προστίθεται στο καλάθι αγορών σας και σας δίνεται η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε τις αγορές σας είτε να ολοκληρώσετε τη συγκεκριμένη αγορά. Ακολούθως για την ολοκλήρωση της αγοράς, πατάτε στο κουμπί «ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ». Στη συνέχεια σας ζητείται να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας εάν έχετε ήδη δημιουργήσει ή να δημιουργήσετε λογαριασμό εφόσον το επιθυμείτε ή να ολοκληρώσετε την αγορά σας χωρίς εγγραφή. Στα επόμενα βήματα επιλέγετε τη διεύθυνση αποστολής του προϊόντος και τα υπόλοιπα στοιχεία αποστολής και τέλος τον τρόπο πληρωμής του προϊόντος. Τα προσωπικά σας δεδομένα που μας γνωστοποιείτε με τις παραπάνω φόρμες προστατεύονται σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που έχετε ήδη αποδεχθεί και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016. Με την ολοκλήρωση και αποστολή της αγοράς σας, σάς αποστέλλεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης από την εταιρεία μας. Οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για τα προϊόντα προς πώληση από το e-shop μας.

5. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία με την εισαγωγή των στοιχείων σας στη φόρμα, η οποία ανοίγει με το που εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας. Για την προστασία των στοιχείων σας ισχύουν τα αναγραφόμενα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου, που σας ζητείται να αποδεχθείτε κατά τον χρόνο μετά την εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων. Εμφανίζεται η σημείωση «έχω διαβάσει και αποδεχθεί την Πολιτική Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου» και έπειτα χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί «Αποδέχομαι».

6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Η εταιρεία ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτή και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα αθέμιτες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Όπου ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το fibes.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.

7. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος fibes.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου fibes.gr και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του fibes.gr.

Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας, ούτε πληροφορίες που παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, οι χρήστες δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, διότι οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής. Περαιτέρω, οι χρήστες δεν επιτρέπεται, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εταιρείας να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

8. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα βάσει νόμου να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση σε περίπτωση που είστε καταναλωτής, ήτοι φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση με την επιφύλαξη των όρων του άρθρου 10.2 κατωτέρω, δηλώνοντάς το στην εταιρεία εντός 14 ημερών από τότε που αποκτήσατε την φυσική κατοχή των αγαθών.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα ενημερώσετε την εταιρεία με κάθε εύλογο μέσο για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερών περιλαμβάνοντας μια ξεκάθαρη δήλωση υπαναχώρησης με email στο info@fibes.gr.

Σε περίπτωση αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησης με email η εταιρεία θα σας στείλει επιβεβαίωση της λήψης της υπαναχώρησής σας. Ωστόσο, βάσει του νόμου φέρετε ο ίδιος την υποχρέωση απόδειξης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων κατά τα κατωτέρω οριζόμενα.

α) Για να είναι νόμιμη η άσκηση της υπαναχώρησης οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρεία κατά τα ανωτέρω εντός 14 ημέρων και να επιστρέψετε το προϊόν το αργότερο εντός 14 ημερών από την ενημέρωση για την άσκηση της υπαναχώρησης.

β) Οφείλετε να στείλετε πίσω τα προϊόντα με αποστολή στα εξής στοιχεία: “FIBES” Κ. Παλαμά 16, TK 54630 Θεσσαλονίκη.

γ) Θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Η δαπάνη εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε εταιρείας ταχυμεταφορών που θα επιλέξετε.

δ) Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν (σωρευτικά):

- να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε

- να είναι πλήρες

- να φέρει μαζί του όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (πρωτότυπα παραστατικά αγοράς του και κάθε άλλο συνοδευτικό του έντυπο ή στοιχείο π.χ. ετικέτες, ταμπελίτσες, έντυπο εγγύησης, οδηγίες χρήσης, κτλ.).

Συνέπειες της υπαναχώρησης

α) Εάν υπαναχωρήσετε νομίμως, η εταιρεία θα σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε από εσάς χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα Προϊόντα ή μέχρι να μας παρέχετε αποδείξεις ότι αποστείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορούσε περισσότερα προϊόντα και μέρος μόνον αυτών επιστραφεί, εξυπακούεται ότι τα χρήματα που θα επιστραφούν θα αναλογούν στο μέρος των προϊόντων που επιστράφηκε προσηκόντως.

β) Συμφωνείτε ρητώς ότι η εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα είτε επιστρέφοντας το ποσό στην πιστωτική σας κάρτα ή στον λογαριασμό σας αν έχετε πληρώσει με αυτό το μέσο, είτε καταθέτοντας τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή. Προς τούτο, θα πρέπει να συμπληρώνετε στην φόρμα υπαναχώρησης τον αριθμό ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού στον οποίον θέλετε να γίνει η κατάθεση της επιστροφής. Οφείλετε να γνωστοποιείτε ορθά στοιχεία στην εταιρεία, η οποία σε κάθε περίπτωση αποδεσμεύεται από την υποχρέωση εφόσον καταβάλει στον αριθμό που δηλώσατε.

9. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και την ενσωματωμένη ευρωπαϊκή νομοθεσία. Συμφωνείτε με την αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ότι υπάγεσθε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της πόλης της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage , η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές και τους προμηθευτές να υποβάλουν τις τυχόν διαφορές, που προκύπτουν από αγορές μέσω διαδικτύου, σε διαδικασία επίλυσης μέσω διαδικτύου. Ο πιστοποιημένος για τον σκοπό αυτό Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) είναι : το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (ECCGREECE) – Συνήγορος του Καταναλωτή, Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ. 144, 11 471, Αθήνα, +30 2106460284 +30 2106460784 info@eccgreece.gr και url http://www.synigoroskatanaloti.gr/.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να απευθυνθεί ο καταναλωτής στην διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφοράς είναι να έχει προηγουμένως γνωστοποιήσει το πρόβλημά του σε εμάς στο info@fibes.gr προς εξεύρεση λύσης. Η διαδικασία ΕΕΔ είναι με βάση τον νόμο, μη δεσμευτική για τα μέρη που δύνανται να αποχωρήσουν οποτεδήποτε από αυτή. Ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνεί με τον ως άνω φορέα ΕΕΔ προκειμένου να τον καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής και διεκπεραίωσης της καταγγελίας του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εναλλακτική επίλυση διαφορών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.efpolis.gr/el/epanorthosi-askisi-dikaiomaton/79-exodikastiki-epilisi.html.

10. Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ

Έχουμε το δικαίωμα να:

α) να μεταβάλλουμε οποτεδήποτε, έπειτα από ενημέρωση της ημερομηνίας, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίες αλλαγές θα ισχύουν από την ανάρτησή τους

β) να ανανεώσουμε ή αναβαθμίσουμε ή περιορίσουμε μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου και των προϊόντων του eshop

γ) να ανανεώσουμε ή αναβαθμίσουμε μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης της δομής ή της σύνθεσης του eshop

δ) επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας να ματαιώσει, να αναστείλει οριστικά ή προσωρινά ή να τερματίσει τη λειτουργία της

ε) υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί τα παρεχόμενα προς πώληση προϊόντα, να παύει οριστικά ή προσωρινά την πώληση προϊόντων (μερικών ή όλων) συγκεκριμένων ή όλων των προμηθευτών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη

στ) να τροποποιεί τον τρόπο λειτουργίας του eshop και τις χρεώσεις, καθώς επίσης και

ζ) να αναρτά προσφορές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή/και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων, να προβαίνει σε τακτικές ή έκτακτες εκπτώσεις, να διενεργεί διαγωνισμούς κ.ο.κ.

Σε περίπτωση που κάποιος όρος της σύμβασης κριθεί ως καταχρηστικός ή ακυρωθεί τούτο δεν συμπαρασύρει και τους λοιπούς όρους της σύμβασης που εξακολουθούν να ισχύουν και να δεσμεύουν τα μέρη.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το eshop μας!!

module