Δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αγορές
Εξυπηρέτηση πελατών: +302310526631
Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Επιστροφές / Αλλαγές

  • Μπορώ να αλλάξω ένα προϊόν;

Το fibes.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Για επιστροφές από Ελλάδα, η πρώτη μεταφορά από εσάς προς εμάς είναι δωρεάν και γίνεται με την ίδια εταιρία courier που σας στάλθηκε. Η κάθε νέα αποστολή επιβαρύνεται με 3€ μεταφορικά για Ελλάδα. Για επιστροφές από Κύπρο η αποστολή γίνεται με courier της επιλογής σας και με δική σας χρέωση μεταφορικών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια) και barcode. Όσον αφορά σε μαγιό, κολάν, εσώρουχα, για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές. Το ίδιο ισχύει και για τα βραδινά φορέματα. Για επιβεβαίωση του μεγέθους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310526631 ώστε να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της fibes υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

  • Θα ήθελα να αλλάξω ένα προϊόν!

Μας στέλνετε το προϊόν με το καρτελάκι του, την απόδειξη αγοράς του καθώς και το Return Form συμπληρωμένο σε ένα δέμα με Γενική ταχυδρομική courier με χρέωση παραλήπτη (FIBES).

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310526631 και θα σας εξυπηρετήσουμε ώστε να βρείτε αυτό που θέλετε στο καταλληλότερο μέγεθος.

  • Θα ήθελα να επιστρέψω ένα προϊόν και δεν θέλω να πάρω κάτι άμεσα, μπορεί να πιστωθεί το ποσό στον λογαριασμό μου και αν ναι, μέχρι πότε;

Ασφαλώς υπάρχει δυνατότητα πίστωσης για χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας. Επιστροφές και πιστώσεις αφορούν μόνο την αξία του προϊόντος.

  • Θα ήθελα να επιστρέψω ένα προϊόν και δεν θέλω να πάρω κάτι άμεσα, μπορείτε να μου επιστρέψετε το ποσό;

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μετά από δική σας επιθυμία! Ακόμη, σε περίπτωση που στα παραδιδόμενα αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

  • Αν θέλω να επιστρέψω ένα προϊόν και να το αλλάξω με προϊόν μεγαλύτερης αξίας τι επιβάρυνση θα έχω;

Η επιβάρυνση που θα έχετε είναι το ποσό της διαφοράς των προϊόντων συν τα έξοδα αποστολής 3€ Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον με τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,70€.

module